Ob nakupu nad 40
brezplačna poštnina

 10% popusta
na vse izdelke

Poiščite nas na facebooku.
FB prijatelji imajo dodatnih 5% popusta

10% popusta na vse izdelke


 

Modni nakit iz plemenitega jekla

Jeklene zlitine imajo medicinsko zgodovino, ki sega več kot 300 let v preteklost. Nerjaveče jeklo odporno proti koroziji, ki vsebuje najmanj 10% kroma so razvili v 18. stoletju. Z razvojem tehnologije, se je razvijal tudi ta edinstven kirurški material primeren za vsadke in skozi oblikovanje dosegel svoje edinstvene lastnosti.

Najbolj odporna jekla na oksidacijo so jekla serije 300 in se uporabljajo predvsem za materiale vsadkov. Kot kvaliteten material je primeren tudi za modni nakit, saj se na njem ne poznajo praske, ne rjavi, ne pušča barvnih sledov na koži, ne povzroča alergij in ne zahteva nikakršne posebne nege.

Modni nakit iz naše ponudbe je izdelan iz plemenitega jekla serije 300, ki so najbolj primerni za piercing telesa saj ne povzroča alergij. Nakit je končno obdelan s prefinjeno tehniko poliranja z elektrokemičnim procesom glajenja s čemer pridobimo, zelo gladko in sijočo površino nakita.

tri kovineNakit iz treh kovin (baker, medenina in srebro)

V Aziji ljudje nosijo nakit iz treh kovin za boljše počutje in zdravje. Znano je, da baker pomaga pri artritisu. Na Vzhodu, kjer so najprej odkrili učinke različnih kovin na telo in jih tudi uporabljali, menijo, da kombinacija omenjenih kovin pomaga uravnotežiti energije telesa in ohranjati pravilno telesno kemijsko ravnovesje.

Kontakt

ANAKAT, Denis Petrovac s.p.
info@anakat.si
GSM: 040 302 013

Poiščite nas na Facebooku