Ob nakupu nad 40
brezplačna poštnina

 10% popusta
na vse izdelke

Poiščite nas na facebooku.
FB prijatelji imajo dodatnih 5% popusta

10% popusta na vse izdelke


 

 

Priporočamo, da nakit snamete, kadar opravljate težja fizična dela ali uporabljate močna čistila, pa tudi ko se tuširate ali kopate v bazenih ali morju. Zaradi učinkovin lahko pride do reakcije, ki vaš izdelek poškoduje ali mu zmanjša lesk. Nakit shranjujte v za to namenjenih škatlicah. Vedno si ga nadenite vsaj deset minut po uporabi parfumov in krem.


Nega modnega nakita iz plemenitega jekla

Plemenito jeklo je zaradi prevleke iz kroma zaščiten pred praskami. Čiščenje in vzdrževanje vašega nakita iz plemenitega jekla je sila preprosto.  Praviloma, bi morali hraniti nakit iz različnih materialov ločeno. Čeprav plemenito jeklo ni občutljivo na praske in ne reagira ob stiku drugih kovin, vam lahko poškoduje nakit iz drugih materialov.
Za čiščenje nakita priporočamo uporabo navlažene mehke krpe z vodo, lahko z blagim čistilnim sredstvom ali s kisom. Skrbno očistimo kose nakita in ga pustimo, da se osuši.

Čiščenje nakita iz bakra in medenine

Baker in medenina sta nagnjena k hitrejšemu temnjenju kot ostale vrste nakita.
Kljub temu pa sta ti dve vrsti najenostavnejši za čiščenje. Pri domačem čiščenju uporabite kis, ki ga nanesete na zobno ščetko in z njo nežno drgnite kovino. Bodite pozorni, da nakit temeljito izplaknete. Druga možnost je da uporabite limonin sok, vodo in sol. Namočite kovino v tej raztopini za nekaj minut, nato jo dobro splaknite in obrišite s suho krpo.

Kontakt

ANAKAT, Denis Petrovac s.p.
info@anakat.si
GSM: 040 302 013

Poiščite nas na Facebooku