Ob nakupu nad 40
brezplačna poštnina

 10% popusta
na vse izdelke

Poiščite nas na facebooku.
FB prijatelji imajo dodatnih 5% popusta

10% popusta na vse izdelke


 

DOSTAVA NA DOM
Kupcem v spletni trgovini Anakat nakit nudimo možnost dostave na dom (kjerkoli v Sloveniji) in sicer s paketno dostavo na dom. Naročene artikle boste prejeli najkasneje v 4 delovnih dneh od datuma naročila.STROŠKI DOSTAVE
Za nakupe v spletni trgovini Anakat nakit v vrednosti 40,00 EUR ali več, je dostava brezplačna. Za nakupe do vrednosti 40,00 EUR znašajo stroški 3,00 EUR za posamezno naročilo.
* Vedite, da vam Pošta Slovenije ob plačilu kupnine (v primeru izbire dostave in plačila po povzetju), zaračuna 0,96 € kot provizijo za plačilo zneska odkupnine, kar je enako, kot če plačujete položnice na pošti. To torej ni poštnina, pač pa provizija.

Načini plačila - plačilni pogoji

V spletni trgovini Anakat ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
1. Plačilo po povzetju
V primeru, da želite vaše naročilo plačati ob dostavi na vaš naslov (po povzetju), to označite na obrazcu za oddajo naročila. Znesek naročila plačate dostavljavcu, ko vam le-ta dostavi naročeno blago na vaš naslov. Pri izbiri dostave v Slovenijo s Pošto Slovenije in plačilu po povzetju boste ob prevzemu plačali še dodatne stroške in sicer provizijo Pošte Slovenije, ki znaša 1,05 € za pakete v vrednosti do 96 €, pri paketih z vrednostjo od 96 € do 5,01 € je strošek provizije 1 % vrednosti paketa, nad vrednostjo paketa 5,01 € pa znaša provizija Pošte Slovenije 5,01 €. To provizijo zaračuna Pošta Slovenije in ni v nikakršni zvezi z našo spletno trgovino, saj gre za njihove stroške - plačilo položnice. Če se želite znesku provizije izogniti, priporočamo da izberete način plačila po predračunu ali izberete drugo dostavno službo.
2. Plačilo po predračunu - s predhodnim nakazilom
V primeru, da želite vaše naročilo plačati preko predračuna, to označite na obrazcu za oddajo naročila, ki se nahaja v spletni košarici. Podatke za plačilo po predračunu takoj po izvršenem nakupu prejmete po elektronski pošti. Če želite ponudbo v drugi valuti (HRK, USD ali CHF), to označite v polju 'komentar' in po mailu vam bomo poslali predračun v želeni valuti, preračunan iz EUR po dnevnem nakupnem tečaju Unicredit Banke Slovenije na dan izdaje ponudbe. V kolikor potrebujete ponudbo za podjetje, nam to sporočite in poslali vam jo bomo po navadni ali elektronski pošti. Veljavnost ponudbe je 7 dni. S to ponudbo nato (preko KLIKA ali drugih e-bank, na banki...) plačate naročeno blago. Ko bo plačilo razvidno na našem računu, bomo blago v obljubljenem dobavnem roku odpremili preko Pošte Slovenije d.d., dostavne službe DPD d.o.o., Slovenija, ali dostavne službe GLS d.o.o., Slovenija, na vaš naslov. 

Ponudnik izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in obvestilom kupcu, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče.
Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika. En izvod te pogodbe se pošlje kupcu preko elektronske pošte, po izvedenem uspešnem naročilu. Dostop do te pogodbe kasneje potrošniku omogoči ponudnik, potrošnik lahko izvod/kopijo te pogodbe naroči preko maila na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., ali telefonsko na telefon 040 302013. Ponudnik nato ta izvod pošlje potrošniku po pošti v pisni obliki, ali pa v elektronski obliki na željen mail naslov potrošnika.

Kontakt

ANAKAT, Denis Petrovac s.p.
info@anakat.si
GSM: 040 302 013

Poiščite nas na Facebooku